Returnarea si garantia produselor


Consumatorul are dreptul să notifice în scris, prin email la office@pantofidianemarie.ro comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului, conform OUG34/2014. O data cu comanda dumneavoastra, primiti in colet si formularul de retur unde ne puteti specifica toate informatiile necesare realizarii cu succes. 

Solicitarea curierului se poate face accesand link-ul de mai jos: 
https://tinyurl.com/yc5dz3dh


Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de email office@pantofidianemarie.ro. Dupa primirea acceptului scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa, marfa se va returna prin aceeasi firma de curierat, iar produsul se va inlocui sau se va returna contravaloarea lui. Produsele trebuie returnate in termen de 14 zile de la notificarea noastra cu privire la renuntarea la cumparare. 
In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur in acest caz vor fi suportate de catre www.pantofidianemarie.ro .


Costuri directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului.
Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 30 zile calendaristice de la data achizitiei/ primirii acestora. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client.


Rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 14 de zile de la data receptionarii produsului returnat. În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate la secţiunea Livrarea produselor, din preţul de restituit se vor reţine de către companie şi aceste costuri (costurile de transport ale primei livrări)
Adresa la care vor fi returnate produsele este: S.C. Diane Marie Studio, Sos Berceni nr 8, sector 4, Bucuresti


Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in urmatoarele cazuri:


a. nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;
b. prezinta semne de folosire, uzura, spalare;
c. lipsa accesorii;
d. au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
e. nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;
f. produsele au fost executate dupa specificatiile consumatorului sau in cazul unor produse distinct personalizate