Livrare si retururi

Livrare

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de cumparator in comanda. Produsele sunt livrate, exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin firmele de curierat rapid contractate de Vanzator, intr-un termen de 3 - 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre Vanzator.

Pe perioada campaniilor si/sau reducerilor, termenul de 3 - 5 zile lucratoare poate fi extins pana la maxim 30 de zile in situatii exceptionale.

Costurile livrarii

Expedierea comenzii se face pe cheltuiala cumparatorului la un tarif de 17 lei pentru fiecare comanda. Vanzatorul poate oferi transportul gratuit al comenzii, peste o anumita valoare a acesteia, astfel cum aceste informatii sunt afisate pe website-ul Vanzatorului.

 

In cazul in care onorarea unei comenzii se face prin mai multe livrari, clientul va suporta costul unei singure livrari

 

Dreptul de retragere din contract

 

Potrivit OUG nr. 34/2014, Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in decurs de maximum 14 zile calendaristice, calculate astfel:

 


- de la ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, a intrat in posesia fizica a produsului(elor); sau  

 

- de la data în care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intră în posesia fizică a ultimului produs, în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

Cererea de retragere va produce efecte doar daca produsele vor fi returnate Vanzatorului inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre Cumparator, in aceeasi starea in care au fost livrate, fara a prezenta urme de folosire si fara a fi deteriorate din culpa Cumparatorului.

In vederea exercitarii dreptului de retragere Cumparatorul trebuie sa completeze unul dintre documentele de retur de mai jos, sa il introduca impreuna cu produsul(le), in ambalajul (ex. cutie de carton) utilizat pentru returnarea produsului(lor):

 

       I.          Formularul de Retragere, ce poate fi descarcat  aici;

 

      II.          Formularul de Retragere electronic in sectiunea Retururile Mele, daca Cumparatorul detine un cont de utilizator si o comanda eligibila pentru retur (nu au trecut mai mult de 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor);

 


De asemenea, pentru  produsele achizionate online, Vanzatorul accepta returnarea acelorasi produse in magazinul fizic, in acelasi termen de 14 zile calendaristice, cu respectarea acelorasi conditii de mai sus privind perioada de returnare si starea produsului.  O declaratie neechivoca in care Cumparatorul trebuie sa mentioneze urmatoarele informatii minim necesare pentru identificare: numarul comenzii sau numarul facturii de achizitie.

 

LINK FORMULAR DE RETUR

 

Comanda curier aici

Consecintele retragerii din contract

 

In cazul retragerii din contract, Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului(lor), pentru care Cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere din contract, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care produsul(ele) pentru care s-a retras din prezentul contract intra in posesia Vanzatorului sau de la data primirii dovezii din partea Cumparatorului conform careia acesta a trimis produsul(le) catre Vanzator, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Rambursarea se va efectua folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Cumparatorul si-a exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de plata, fara a cadea in sarcina Cumparatorului plata de comisioane in urma rambursarii.

Valoarea va fi rambursata in functie de modalitatea de plata, astfel:

 

- pentru Comenzile achitate cu card bancar in website, rambursarea se va efectua prin intermediul aceluiasi canal de plata si in contul bancar din care a fost receptionata plata sau in numerar prin prezentarea Cumparatorului in magazinele fizice ale Vanzatorului;

-pentru Comenzile achitate cu ramburs, rambursarea se va efectua, prin virament bancar in contul bancar indicat de Cumparatorintr-unul dintre documentele de retur;

Costul direct al returnarii produselor revine Cumparatorului.

Produsele realizate la comanda

Produsele realizate la comanda vor fi livrate intr-un termen comunicat si agreat telefonic intre Cumparator si Vanzator, intre 14 si 21 de zile calendaristice. Pretul final al produselor personalizate este format din pretul initial al produsului plus o taxa de personalizare de 25-45 de lei. Pentru initierea comenzii, se va achita un avans de 125 de lei in cazul sandalelor si al pantofilor si 175 de lei pentru produse din categoria ghetelor si a cizmelor. Achitarea avansului se face prin transfer bancar, plata cu card sau in locatiile Diane Marie. Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat.